Marhatokány gombaraguval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg marhacomb
- 15 dkg csiperkegomba feje
- 10 dkg laska gomba
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 dl vörösbor
- 3 ek olaj
- 2 dkg vaj
- só, bors, bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek reszelt parmezán
Elkészítése:
A húst és a laskagombát csíkokra, a gombafejeket cikkekre vágjuk, a hagymát kockázzuk.
Forró olajon a húst megpirítjuk, rátesszük a hagymát és üvegesre dinszteljük. Felöntjük kevés vízzel, majd fűszerezzük és fedő alatt félig megfőzzük.
Ha félig megfőtt, akkor beleöntjük a bort, hozzáadjuk a gombákat és a fokhagymát, majd készre főzzük. Ízesítjük bazsalikommal és összeolvasztjuk a vajjal.
Széles metélttel tálaljuk és megszórjuk a tetejét parmezánnal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »