Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás rostélyos recept

Hagymás rostélyos
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet marha rostélyos vagy hátszín
    • 5-6 fej vöröshagyma
    • 2-3 evőkanál mustár
    • őrölt fekete bors
    • étolaj
    • liszt

    Elkészítése:

    A húst borsozzuk, mindkét oldalát megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.
    Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb lesz a hús.

    A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.

    A húst serpenyőben, kevés olajon szép pirosra sütjük. A hagymakarikákat belisztezzük és bő, forró olajban kisütjük.
    Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba, így gyorsabban sül, nem ázik el és így marad ropogós. Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.

    Sült burgonyát készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá