Zöldborsó leves recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- fél zellergumó
- fél fej karalábé
- 25 dkg zöldborsó
- 2 szem burgonya
- kolbász ízlés szerint
- só
- bors
- 1 evőkanál olaj
- cérnametélt
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük, erre rakjuk rá felkockázott zöldségeket. Kis párolás után felengedjük vízzel és beletesszük a kolbászt és a fűszereket.
Ha megpuhultak a zöldségek teszünk bele egy kevés tésztát és ha megfőtt kész is van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »