Zöldborsó leves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- fél zellergumó
- fél fej karalábé
- 25 dkg zöldborsó
- 2 szem burgonya
- kolbász ízlés szerint
- só
- bors
- 1 evőkanál olaj
- cérnametélt
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük, erre rakjuk rá felkockázott zöldségeket. Kis párolás után felengedjük vízzel és beletesszük a kolbászt és a fűszereket.
Ha megpuhultak a zöldségek teszünk bele egy kevés tésztát és ha megfőtt kész is van.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.