Zöldborsó leves

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • fél zellergumó
  • fél fej karalábé
  • 25 dkg zöldborsó
  • 2 szem burgonya
  • kolbász ízlés szerint
  • bors
  • 1 evőkanál olaj
  • cérnametélt

Elkészítése:

A hagymát apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük, erre rakjuk rá felkockázott zöldségeket. Kis párolás után felengedjük vízzel és beletesszük a kolbászt és a fűszereket.

Ha megpuhultak a zöldségek teszünk bele egy kevés tésztát és ha megfőtt kész is van.