Zöldbabos sertésragu leves recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
- 40 dkg sertés apróhús
- 1 fej hagyma
- 1 ek. zsír
- 2 babérlevél
- 5 szem köménymag
- 1 ek pirospaprika
- 30 dkg burgonya
- 10 dkg zöldbab
- 1 dl tejföl
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Kevés zsíron az apróra vágott hagymát megpirítjuk, majd bele tesszük az apróra vágott hús, és megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk hozzáadjuk a babérlevelet, a köményt és a paprikát. A burgonyát és a zöldbabot külön-külön megfőzzük, majd levükkel együtt a húshoz adjuk. Kevés liszttel elkevert tejföllel sűrítjük és készre főzzük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.