Zalai betyárleves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 1 db gombakonzerv
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 közepes paprika
- 1 közepes paradicsom
- 2 dl tejföl
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 2 csapott ek finomliszt
- 4 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- 1 csokor kapor
- 2 l víz
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát. Meghintjük fűszerpaprikával, hozzáadjuk az apróra vágott húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Felengedjük 3 dl vízzel, és félig puhára főzzük.
Beletesszük az apróra vágott paprikát, paradicsomot, gombát és a kaprot, és felengedjük vízzel.
Amikor megpuhult a hús, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »