Tejszínes málnakrémleves recept

Hozzávalók:
- 25 dkg málna
- 2 dl habtejszín
- porcukor ízlés szerint
- tej (2-3 dl) attól függően, mennyire szeretnénk sűrűre
Elkészítése:
A málnát, a porcukrot , 1 dl habtejszínt és a tejet összeturmixoljuk. Ízlés szerint ízesítjük tovább, ha szeretnénk.
Ha valaki nem szereti a málna magvait egy szitán passzírozza át.
A maradék tejszínhabot felverjük cukorral és ezzel díszíthetjük a krémlevest. Pár szem málnát is rakhatunk rá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »