Tárkonyos raguleves recept

Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- étolaj
- só
- őrölt fekete bors
- tárkony
- 50 dkg csirkemell filé
- víz
- 30 dkg gomba
- 25 dkg zöldborsó
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 3-4 közepes burgonya
- 3-4 szál sárgarépa
- 2 szál fehérrépa
Elkészítése:
Olajon az apróra vágott hagymát megdinsztelem, rárakom a felkockázott csirkemellet, fehéredésig sütöm, rászórom a fűszereket ízlés szerint: só, bors, tárkony, fokhagyma és felengedem bőven vízzel.
A sárgarépát, fehérrépát, krumplit megpucolom és feldarabolom. A forrásban lévő húshoz teszem a sárgarépát és fehérrépát.
Ha már a hús megfőtt, hozzáadom a zöldborsót, krumplit és a gombát is.
Továbbfőzöm és legvégül belekavarom a tejszínt és még pár perc alatt összeforralom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »