Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sárgabarack krémleves recept

Sárgabarack krémleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sárgabarack
    • 15 dkg cukor
    • 2 dl főzőtejszín
    • 1 rúd fahéj
    • 3 db szegfűszeg
    • 1 kk őrölt fahéj

    Elkészítése:

    A sárgabarackot kettévágjuk és kimagozzuk.

    A húsát egy edénybe tesszük, majd felöntjük két liter vizzel, beletesszük a többi hozzávalót (a tejszín kivételével) és elkezdjük főzni.

    Ha a sárgabarack megfőtt, kivesszük belőle a fahéjat, a szegfűszeget, majd botmixerrel pürésítjük. Felöntjük a tejszínnel és felforraljuk, majd el is készült.

    Hidegen fogyasztjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá