Májgaluska csirkemájból recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 db csirkemáj
- 5 evőkanál finomliszt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- bors ízlés szerint
- majoránna ízlés szerint
- só ízlés szerint
- petrezselyem ízlés szerint
Elkészítése:
A májat mosás, lecsöpögtetés után ledaráljuk.
Hozzáadjuk a tojást és annyi lisztet, hogy ne legyen túl sűrű. A hagymákat, fűszereket és a petrezselymet apróra vágva belekeverjük.
A leves levéből szedünk ki pár merőkanállal. Felforraljuk, majd galuskaszaggatón beleszaggatjuk. Fedő alatt pár percig főzzük.
Ha kész, a leveshez szedünk belőle és máris fogyaszthatjuk.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.