Májgaluska csirkemájból recept

Hozzávalók:
- 8 db csirkemáj
- 5 evőkanál finomliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- bors ízlés szerint
- majoránna ízlés szerint
- só ízlés szerint
- petrezselyem ízlés szerint
Elkészítése:
A májat mosás, lecsöpögtetés után ledaráljuk.
Hozzáadjuk a tojást és annyi lisztet, hogy ne legyen túl sűrű. A hagymákat, fűszereket és a petrezselymet apróra vágva belekeverjük.
A leves levéből szedünk ki pár merőkanállal. Felforraljuk, majd galuskaszaggatón beleszaggatjuk. Fedő alatt pár percig főzzük.
Ha kész, a leveshez szedünk belőle és máris fogyaszthatjuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »