Májgaluska csirkemájból recept

Hozzávalók:
- 8 db csirkemáj
- 5 evőkanál finomliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- bors ízlés szerint
- majoránna ízlés szerint
- só ízlés szerint
- petrezselyem ízlés szerint
Elkészítése:
A májat mosás, lecsöpögtetés után ledaráljuk.
Hozzáadjuk a tojást és annyi lisztet, hogy ne legyen túl sűrű. A hagymákat, fűszereket és a petrezselymet apróra vágva belekeverjük.
A leves levéből szedünk ki pár merőkanállal. Felforraljuk, majd galuskaszaggatón beleszaggatjuk. Fedő alatt pár percig főzzük.
Ha kész, a leveshez szedünk belőle és máris fogyaszthatjuk.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »