Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Májgaluska csirkemájból recept

Májgaluska csirkemájból
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 db csirkemáj
    • 5 evőkanál finomliszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • bors ízlés szerint
    • majoránna ízlés szerint
    • só ízlés szerint
    • petrezselyem ízlés szerint

    Elkészítése:

    A májat mosás, lecsöpögtetés után ledaráljuk.
    Hozzáadjuk a tojást és annyi lisztet, hogy ne legyen túl sűrű. A hagymákat, fűszereket és a petrezselymet apróra vágva belekeverjük.

    A leves levéből szedünk ki pár merőkanállal. Felforraljuk, majd galuskaszaggatón beleszaggatjuk. Fedő alatt pár percig főzzük.

    Ha kész, a leveshez szedünk belőle és máris fogyaszthatjuk.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá