Májgaluska csirkemájból

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Májgaluska csirkemájból

Hozzávalók:

  • 8 db csirkemáj
  • 5 evőkanál finomliszt
  • 1 tojás
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors ízlés szerint
  • majoránna ízlés szerint
  • só ízlés szerint
  • petrezselyem ízlés szerint

Elkészítése:

A májat mosás, lecsöpögtetés után ledaráljuk.
Hozzáadjuk a tojást és annyi lisztet, hogy ne legyen túl sűrű. A hagymákat, fűszereket és a petrezselymet apróra vágva belekeverjük.

A leves levéből szedünk ki pár merőkanállal. Felforraljuk, majd galuskaszaggatón beleszaggatjuk. Fedő alatt pár percig főzzük.

Ha kész, a leveshez szedünk belőle és máris fogyaszthatjuk.

Jó étvágyat!