Kolbászos-tésztás brokkolileves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 300 g friss brokkoli
- 2-3 szál bármilyen grillkolbász (esetleg virsli)
- 1 gerezd fokhagyma
- kb 80 g (szárazon) tészta (pl kagyló, szarvacska, orsó)
- 1,5 l húsleves alaplé
- 1/2 evőkanál olaj
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A kolbászt felkarikázzuk, majd egy lábasban kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és azzal is sütjük még 1 percig.
Beleöntjük a megmosott, rózsáira szedett (félbevágott) brokkolit, fűszerezzük és felöntjük a húslevessel.
Ha felforr, belerakjuk a tésztát és készre főzzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »