Kolbászos-tésztás brokkolileves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 300 g friss brokkoli
- 2-3 szál bármilyen grillkolbász (esetleg virsli)
- 1 gerezd fokhagyma
- kb 80 g (szárazon) tészta (pl kagyló, szarvacska, orsó)
- 1,5 l húsleves alaplé
- 1/2 evőkanál olaj
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A kolbászt felkarikázzuk, majd egy lábasban kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és azzal is sütjük még 1 percig.
Beleöntjük a megmosott, rózsáira szedett (félbevágott) brokkolit, fűszerezzük és felöntjük a húslevessel.
Ha felforr, belerakjuk a tésztát és készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









