Joghurtos őszibarack leves (főzés nélkül) recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 7 db őszibarack
- 400 gramm görög krémjoghurt
- 4-5 dl tej
- porcukor ízlés szerint
Elkészítése:
Ha friss barackból készítjük a levest, akkor először távolítsuk el a barackok héját, majd magozzuk ki.
A héjat egyszerűen eltávolíthatjuk, ha késsel kissé bevágjuk a gyümölcs héját, majd lobogó vízbe mártjuk (kb 1 perc) ezt követően hideg vízbe hagyjuk langyosra hűlni, majd lehúzzuk a héját.
A kimagozott barackokat felkockázom, először a barackot teszem a turmixgépbe és a többi hozzávalót is beleteszem, majd jól összeturmixolom.
Pár darab aprított barackot teszek a tetejére így tálalom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.