Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Joghurtos őszibarack leves (főzés nélkül) recept

Joghurtos őszibarack leves (főzés nélkül)
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 7 db őszibarack
    • 400 gramm görög krémjoghurt
    • 4-5 dl tej
    • porcukor ízlés szerint

    Elkészítése:

    Ha friss barackból készítjük a levest, akkor először távolítsuk el a barackok héját, majd magozzuk ki.

    A héjat egyszerűen eltávolíthatjuk, ha késsel kissé bevágjuk a gyümölcs héját, majd lobogó vízbe mártjuk (kb 1 perc) ezt követően hideg vízbe hagyjuk langyosra hűlni, majd lehúzzuk a héját.

    A kimagozott barackokat felkockázom, először a barackot teszem a turmixgépbe és a többi hozzávalót is beleteszem, majd jól összeturmixolom.

    Pár darab aprított barackot teszek a tetejére így tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá