Joghurtos őszibarack leves (főzés nélkül)

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 7 db őszibarack
  • 400 gramm görög krémjoghurt
  • 4-5 dl tej
  • porcukor ízlés szerint

Elkészítése:

Ha friss barackból készítjük a levest, akkor először távolítsuk el a barackok héját, majd magozzuk ki.

A héjat egyszerűen eltávolíthatjuk, ha késsel kissé bevágjuk a gyümölcs héját, majd lobogó vízbe mártjuk (kb 1 perc) ezt követően hideg vízbe hagyjuk langyosra hűlni, majd lehúzzuk a héját.

A kimagozott barackokat felkockázom, először a barackot teszem a turmixgépbe és a többi hozzávalót is beleteszem, majd jól összeturmixolom.

Pár darab aprított barackot teszek a tetejére így tálalom.