Joghurtos gyümölcskrémleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg gyümölcs (lehet sárgabarack, meggy, málna, vagy vegyesen, amit szeretnénk)
- 25 dkg görög joghurt
- 2,5 dl tej
- 2 dl habtejszín (cukrozatlan, min. 30 % zsírtartalmú)
- porcukor ízlés szerint (ha szükséges)
- vanília őrlemény, fahéj ízlés szerint
Elkészítése:
A gyümölcsöt készítsük elő. Mi a sárgabarack héját lehúztuk, majd kimagvazzuk.
A gyümölcsöt botmixerrel pépesítjük (a bogyós gyümölcsököt nem árt szitán átszíűrni, hogy a magok ne kerüljenek a levesbe).
Ezután hozzáadjuk a joghurtot, tejszínt és tejet, majd alaposan elkeverjük. Ha szükséges, teszünk hozzá porcukrot és fűszerezzük.
Jól behűtve, tejszínhabbal és gyümölcsdarabokkal tálaljuk.
Ha nagyon sűrűnek találjuk a levesünket, akkor tejjel lehet rajta lazítani.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »