Hideg joghurtos uborkaleves recept

Hozzávalók:
- 300 g kígyóuborka
- 2 gerezd fokhagyma
- 250 g görög joghurt
- 100 ml hideg víz
- 0,5 csokor kapor
- 0,5 csokor bazsalikom
- 0,5 citrom leve
- 4 ek olívaolaj
- só
- bors
Elkészítése:
Az uborkát és a kaprot feldaraboljuk, majd egy edénybe tesszük a többi alapanyaggal együtt (a sót és a borsot ne tegyük még bele).
Botmixerrel vagy egy nagy turmixal krémesre turmixoljuk az egészet, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Jól behűtve tálaljuk. Kínálhatunk mellé pirítóst.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »