Hideg joghurtos uborkaleves recept

Hozzávalók:
- 300 g kígyóuborka
- 2 gerezd fokhagyma
- 250 g görög joghurt
- 100 ml hideg víz
- 0,5 csokor kapor
- 0,5 csokor bazsalikom
- 0,5 citrom leve
- 4 ek olívaolaj
- só
- bors
Elkészítése:
Az uborkát és a kaprot feldaraboljuk, majd egy edénybe tesszük a többi alapanyaggal együtt (a sót és a borsot ne tegyük még bele).
Botmixerrel vagy egy nagy turmixal krémesre turmixoljuk az egészet, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Jól behűtve tálaljuk. Kínálhatunk mellé pirítóst.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »