Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymaleves bambuszrosstal és kókuszzsírral recept

Hagymaleves bambuszrosstal és kókuszzsírral
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • levesHozzávalók:

    • 1 evőkanál kókuszzsír
    • 3 fej vöröshagyma
    • 2 evőkanál bambuszrost
    • 2 dl laktózmentes tej
    • 1,5 l víz
    • 1 db leveskocka
    • szerecsendió
    • őrölt fehérbors
    • 1 marék reszelt sajt

    Elkészítése:

    A hagymát pucoljuk meg, vékonyan szeleteljük fel.

    A kókuszzsírt hevítsük fel, adjuk hozzá a vöröshagymát, és addig pároljuk, míg szép aranybarna színt kap.

    Ekkor szórjuk meg a bambuszrosttal, alaposan keverjük össze, majd öntsük fel a vízzel és a tejjel.

    Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, tegyük bele a leveskockát és ízlés szerint szerecsendiót.

    Forraljuk fel, majd a hőfokot lejjebb véve főzzük kb. 15 percig.

    Reszeljük bele a sajtot, hogy finomabb ízt adjon neki.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá