Hagymaleves bambuszrosstal és kókuszzsírral recept
Ők is elkészítették

levesHozzávalók:
- 1 evőkanál kókuszzsír
- 3 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál bambuszrost
- 2 dl laktózmentes tej
- 1,5 l víz
- 1 db leveskocka
- szerecsendió
- őrölt fehérbors
- 1 marék reszelt sajt
Elkészítése:
A hagymát pucoljuk meg, vékonyan szeleteljük fel.
A kókuszzsírt hevítsük fel, adjuk hozzá a vöröshagymát, és addig pároljuk, míg szép aranybarna színt kap.
Ekkor szórjuk meg a bambuszrosttal, alaposan keverjük össze, majd öntsük fel a vízzel és a tejjel.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, tegyük bele a leveskockát és ízlés szerint szerecsendiót.
Forraljuk fel, majd a hőfokot lejjebb véve főzzük kb. 15 percig.
Reszeljük bele a sajtot, hogy finomabb ízt adjon neki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »