Hagymaleves bambuszrosstal és kókuszzsírral recept
Ők is elkészítették
levesHozzávalók:
- 1 evőkanál kókuszzsír
- 3 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál bambuszrost
- 2 dl laktózmentes tej
- 1,5 l víz
- 1 db leveskocka
- szerecsendió
- őrölt fehérbors
- 1 marék reszelt sajt
Elkészítése:
A hagymát pucoljuk meg, vékonyan szeleteljük fel.
A kókuszzsírt hevítsük fel, adjuk hozzá a vöröshagymát, és addig pároljuk, míg szép aranybarna színt kap.
Ekkor szórjuk meg a bambuszrosttal, alaposan keverjük össze, majd öntsük fel a vízzel és a tejjel.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, tegyük bele a leveskockát és ízlés szerint szerecsendiót.
Forraljuk fel, majd a hőfokot lejjebb véve főzzük kb. 15 percig.
Reszeljük bele a sajtot, hogy finomabb ízt adjon neki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »










