Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymalevél leves recept

Hagymalevél leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,25 kg zöldhagymalevél
    • 0,25 kg zöld fokhagymalevél
    • 1 csokor medvehagymalevél
    • 0,4 liter tejszín
    • 0,2 liter tej
    • 0,2 kg Padani sajt
    • 0,20 kg füstölt marhapofa
    • 0,25 kg kockázott bacon
    • 1 ek vaj
    • 1 ek ecet
    • néhány petrezselyemlevél a díszítéshez

    Elkészítése:

    A füstölt marhahúst előző este beáztatjuk, majd apróra felkockázzuk.

    A hagymaleveleket alaposan megmossuk és felaprítjuk.

    A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

    Egy edényben, kevés vízbe feltesszük főni a húsokat, és amikor már teljesen megfőtt, beletesszük a hagymaleveleket a sajt kivételével, és épp, hogy csak felforrjon már zárhatjuk is el.

    A sajtot mindenki ízlés szerint tesz bele és ecetet is, a petrezselyemmel díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá