Gyömbéres répakrémleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 4 szál sárgarépa
- 200 g burgonya
- só
- bors
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál curry
- 1 teáskanál gyömbér (por, de lehet friss is)
- 1 teáskanál kurkuma
- 1,2 l zöldségleves alaplé
- 1 narancs
- 165 ml kókusztej (konzervből)
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. Mindet egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát és a fűszereket, majd felöntjük az alaplével és puhára főzünk mindent.
Amikor minden megfőtt, akkor botmixerrel krémesre keverjük az egészet. Hozzáadjuk a narancs levét és a kókusztejet. Összekeverjük, felforraljuk és már kész is.
Pirított fenyőmaggal tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »