Gulyásleves recept

Hozzávalók:
- fél kg sertéscomb
- 1 fej vöröshagyma
- fél zeller
- fél karalábé
- 1 szál fehérrépa
- 2-3 szál sárgarépa
- 3 burgonya
- olaj
- pirospaprika
- bors
- só
- fokhagyma
- fél fehér paprika
- 1 paradicsom
Elkészítése:
A húst felkockázzuk.
A hagymát apróra vágva a felforrósított olajon megdinszteljük és rátesszük a pirospaprikát, erre pedig a húst és felengedjük vízzel, majd a fokhagymát, a felaprított paprikát és a paradicsomot is beletesszük.
A zöldségekeket megtisztítjuk és egyforma darabokra vágjuk. Ha megpuhult a húst, akkor hozzáadjuk a leveshez.
Ha már megfőttek a zöldségek beletesszük a felkockázott krumplit is és sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »