Gulyásleves recept
Hozzávalók:
- fél kg sertéscomb
- 1 fej vöröshagyma
- fél zeller
- fél karalábé
- 1 szál fehérrépa
- 2-3 szál sárgarépa
- 3 burgonya
- olaj
- pirospaprika
- bors
- só
- fokhagyma
- fél fehér paprika
- 1 paradicsom
Elkészítése:
A húst felkockázzuk.
A hagymát apróra vágva a felforrósított olajon megdinszteljük és rátesszük a pirospaprikát, erre pedig a húst és felengedjük vízzel, majd a fokhagymát, a felaprított paprikát és a paradicsomot is beletesszük.
A zöldségekeket megtisztítjuk és egyforma darabokra vágjuk. Ha megpuhult a húst, akkor hozzáadjuk a leveshez.
Ha már megfőttek a zöldségek beletesszük a felkockázott krumplit is és sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










