Grízgaluska recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 7 evőkanál búzadara
- fél teáskanál só
- 50 ml olaj (3-4 evőkanál)
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Az összetevőket egy tálkában összekeverjük, majd 15 percre hűtőbe tesszük.
Teáskanállal a levesbe adagoljuk és 3-5 percig főzzük, majd elzárjuk a gázt és még 10 percig állni hagyjuk lefedve.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.