Gombakrém leves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
- 15 dkg vaj
- 1 fej vöröshagyma
- só, bors
- 100 ml tejszín
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
Az aprított hagymát a vajon elkezdjük megdinszteljük, majd hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott gombát. Ízesítjük és felöntjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi.
Ha megfőtt botmixerrel pürésítjük, majd hozzáöntjük a tejszínt és felforraljuk. Ízlés szerint még fűszerezzük, majd aprított petrezselyemmel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »