Frankfurti leves újraértelmezve recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kisebb fej kelkáposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 nagyobb burgonya
- majoránna
- só
- bors
- fokhagyma
- petrezselyemzöld
- kókuszzsír
- a tetejére 1 pár virsli (leget gluténmentes is)
Elkészítése:
A finomra vágott vöröshagymát a kókuszzsír felében lepirítjuk. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát és a burgonyát, amelyet meghámoztunk és kis kockákra vágtunk, beletesszük a megmosott, felszelt kelkáposztát is. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük majorannával és finomra vágott petrezselyemmel. Felengedjük vízzel, majd puhára főzzük.
Botmixerrel pürésítjük, ha szükséges utánízesítünk.
A virslit kevés kókuszzsíron átforgatjuk, hurkapálcikára tűzzük és a képen látható módon tálaljuk.
Ez amolyan mindenmentes leves: nem tartalmaz glutént, cukrot, szóját, tejet, tojást.
Forrás: https://scarletsite.hu/node/195
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.