Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Frankfurti leves újraértelmezve recept

Frankfurti leves újraértelmezve
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kisebb fej kelkáposzta
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 2 nagyobb burgonya
    • majoránna
    • bors
    • fokhagyma
    • petrezselyemzöld
    • kókuszzsír
    • a tetejére 1 pár virsli (leget gluténmentes is)

    Elkészítése:

    A finomra vágott vöröshagymát a kókuszzsír felében lepirítjuk. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát és a burgonyát, amelyet meghámoztunk és kis kockákra vágtunk, beletesszük a megmosott, felszelt kelkáposztát is. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük majorannával és finomra vágott petrezselyemmel. Felengedjük vízzel, majd puhára főzzük.

    Botmixerrel pürésítjük, ha szükséges utánízesítünk.

    A virslit kevés kókuszzsíron átforgatjuk, hurkapálcikára tűzzük és a képen látható módon tálaljuk.

    Ez amolyan mindenmentes leves: nem tartalmaz glutént, cukrot, szóját, tejet, tojást.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá