Egyszerű paradicsomos leves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 7 dl paradicsomlé
- 3 evőkanál finomliszt
- 3 evőkanál olaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 3 evőkanál cukor
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 teáskanál pirospaprika
- 10 dkg tészta (betűtészta)
Elkészítése:
Egy fazékba tesszük az olajat és a liszttel, majd habzásig kevergetjük. Megszórjuk pirospaprikával, öntünk rá 2 dl vizet és csomómentesre keverjük.
Ráöntjük a paradicsomlevet,fűszerezzük borssal, sózzuk,majd ízlés szerint teszünk hozzá cukrot,1 fej vörös hagymát főzünk bele.
Összeforraljuk 10 perc alatt és kész is finom és gyors leves.
A tésztát sós vízben kifőzzük és tálaláskor tesszük a levesbe.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.