Csirkegaluska leves recept

Hozzávalók:
A galuska hozzávalói:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 2 dl tejszín
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- só, bors
- 5 dkg reszelt parmezán
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A csirkemellet aprítóba péppé aprítjuk, majd a hozzátesszük a többi alapanyagot, és sűrű krémes állagúvá turmixoljuk, egy másik gépbe.
Két kanál segítségével szaggatjuk a forró levesbe, a galuskákat.
Pár percig főzzük, kissé megdagad. Tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »