Csirkegaluska leves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
A galuska hozzávalói:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 2 dl tejszín
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- só, bors
- 5 dkg reszelt parmezán
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A csirkemellet aprítóba péppé aprítjuk, majd a hozzátesszük a többi alapanyagot, és sűrű krémes állagúvá turmixoljuk, egy másik gépbe.
Két kanál segítségével szaggatjuk a forró levesbe, a galuskákat.
Pár percig főzzük, kissé megdagad. Tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.