Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Babgulyás recept

Babgulyás
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg sertéscomb vagy lapocka
    • 4 sárgarépa
    • 2 petrezselyem gyökér
    • 1 paradicsom
    • 1 kisebb fehér paprika
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 4 közepes burgonya
    • 20 dkg tarkabab
    • víz
    • olaj
    • őrölt pirospaprika

    Elkészítése:

    Olajon megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot és ezeket összepirítjuk.

    Mikor szépen összefonnyadtak a hozzávalók, hozzáadjuk a felkockázott húst, megszórjuk pirospaprikával, sóval és összeforgatjuk. Ezután hozzáadjuk a babot (érdemes előtte egy éjszakára vízben áztatni), felöntjük vízzel és felforraljuk.

    Forrás után a levesbe tesszük a felkockázott répát, petrezselyem gyökeret és a burgonyát.

    Az egészet puhára főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá