Tepsis steak burgonya recept

Hozzávalók:
- 2 kg burgonya
- 10 dkg libazsír
- 5 dkg steak burgonya fűszerkeverék
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A burgonyákat meghámozzuk, nagyobb cikkekre vágjuk.
Hideg vízben feltesszük főzni, de nem főzzük meg teljesen. A villa épp csak átmenjen rajta.
A burgonyákat leszűrjük, hagyjuk kihűlni.
A megolvasztott libazsírban elkeverjük a fűszerkeveréket, beleforgatjuk a burgonyákat. A tepsit alufóliával béleljük ki.
Vékonyan kenjük meg libazsírral. Szórjuk rá a burgonyákat. Közepes lángon kb 25-35 perc alatt pirosra sütjük.
A sütés felénél forgassuk meg a burgonyákat, majd a sütőt tegyük grillfokozatra és süssük szép pirosra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »