Barack turmix recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 400 g barack (sárga)
- 6 dl tej
- 1 vanília rúd magjai kikaparva
Elkészítése:
A friss barackot megmossuk, héját eltávolítjuk, elfelezzük, a magját kivesszük, majd négy részre vágjuk.
A barackot egy magasabb falú műanyag edénybe tesszük, rákaparjuk a vaníliát és felöntjük nagyjából 6 dl tejjel.
A turmixgéppel alacsony fokozatán 1 percig turmixoljok.
Hűtőbe tesszük 1 órára, majd poharakba töltve fogyasztható.
Másnap reggel is még fogyasztható hűtőben tárolva. Jó alapanyag gyümölcsleveshez vagy fagylalthoz is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »