Barack turmix recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 400 g barack (sárga)
- 6 dl tej
- 1 vanília rúd magjai kikaparva
Elkészítése:
A friss barackot megmossuk, héját eltávolítjuk, elfelezzük, a magját kivesszük, majd négy részre vágjuk.
A barackot egy magasabb falú műanyag edénybe tesszük, rákaparjuk a vaníliát és felöntjük nagyjából 6 dl tejjel.
A turmixgéppel alacsony fokozatán 1 percig turmixoljok.
Hűtőbe tesszük 1 órára, majd poharakba töltve fogyasztható.
Másnap reggel is még fogyasztható hűtőben tárolva. Jó alapanyag gyümölcsleveshez vagy fagylalthoz is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »










