Répás tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg krumpli
- 25 dkg sárgarépa
- 3-4 evőkanál tejföl
- kb 2 evőkanál finomliszt
- kb egy mokkáskanál só
- 1-2 gerezd fokhagyma
A sütéshez:
- kb 3 dl olaj
Elkészítése:
A krumplit lereszelés után nyersen negyed órát állni hagyjuk, majd a levét kinyomkodjuk. Közben a répákat lereszeljük, majd aztán a lereszelt zöldségbe belekeverjük a többi hozzávalót is.
A masszából két evőkanálnyi halmokat rakunk az olajba és a kanál hátával elsimítjuk. Lassan megsütjük a lepények egyik oldalát, majd a másik oldalát is készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »