Répás tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg krumpli
- 25 dkg sárgarépa
- 3-4 evőkanál tejföl
- kb 2 evőkanál finomliszt
- kb egy mokkáskanál só
- 1-2 gerezd fokhagyma
A sütéshez:
- kb 3 dl olaj
Elkészítése:
A krumplit lereszelés után nyersen negyed órát állni hagyjuk, majd a levét kinyomkodjuk. Közben a répákat lereszeljük, majd aztán a lereszelt zöldségbe belekeverjük a többi hozzávalót is.
A masszából két evőkanálnyi halmokat rakunk az olajba és a kanál hátával elsimítjuk. Lassan megsütjük a lepények egyik oldalát, majd a másik oldalát is készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »