Rántott brokkoli fokhagymás, tejfölös mártogatóssal recept

Hozzávalók:
- só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej brokkoli
- zsemlemorzsa
- 4-5 evőkanál liszt
- bors
- ételízesítő
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A brokkolit rózsáira szedjük, majd 5-10 percig pároljuk enyhén sós vízben, majd leszűrjük.
Jól felverjük a tojásokat, összekeverjük sóval, ételízesítővel és borssal.
Mindegyik brokkolit megforgatjuk a liszben, tojásban, majd a zsemlemorzsában.
Forró olajban megsütjük.
Papírtölőre szedve leitatjuk az olajat róla.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »