Kelbimbó fasírt recept

Elkészítése:
A kelbimbót enyhén sós vízben főzzük félpuhára, majd miután lecsepegtettük villával nyomkodjuk szét. Reszeljük hozzá a répát, a vöröshagymát és a fokhagymát.
A zsemlét késes aprítóval aprítsuk morzsásra, adjuk a zöldséges keverékhez, ízesítsük és a tojás hozzáadásával jól dolgozzuk össze.
Szükség esetén adjunk a masszához még annyi zsemlemorzsát, hogy jól formálható masszát kapjunk és tegyük a hűtőbe 60 percre.
A masszából nedves kézzel formáljunk pogácsákat, forgassuk tojásba, utána a morzsába és kevés olajon süssük mindkét oldalát aranybarnára.
Köretként adjunk mellé bulgurt és szórjuk meg apróra vágott újhagymával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »