Egyszerű, egészséges tepsis karfiol recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 330 g natúr joghurt
- 1 tk fokhagyma granulátum vagy egy nagy gerezd fokhagyma zúzva
- 20 dkg kukoricapehely
- 2-3 ek olívaolaj
Elkészítése:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben kissé előfőzzük, majd kiszedjük és hagyjuk kihűlni.
A kukoricapelyhet durvára törjük. A joghurtot egy tálba öntjük, belekeverjük a fokhagymát, majd a karfiolt egyenként belemártjuk a joghurtba, megforgatjuk a kukoricapehelybe.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, olívaolajjal vékonyan meglocsoljuk és 175 fokon szép pirosra sütjük kb 40 perc alatt.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »