Sajttekercs recept

Hozzávalók:
- 10 szelet sajt
- 1 natúr tömlős sajt
- 15 dkg reszelt sajt
- 10 dkg sonka
- 5 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál majonéz
- só
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szeletelt sajtot sütőpapírra lerakjuk 2 sorban, hogy fedjék egymást, erre rászórjuk a reszelt sajt felét.
Sütőben 180 fokon kb 5 perc alatt egybe olvasztjuk.
A főtt tojásokat elfelezzük és a sárgákat kivesszük. A fehérjét felkockázzuk és a tömlős sajttal, aprított petrezselyemmel és sóval elkeverjük.
A megolvasztott sajtra ráterítjük, erre pedig sonkát rakunk.
A tojások sárgáját a majonézzel és a maradék reszelt sajttal, sóval, borssal kikeverjük és a sonkákra kenjük. Óvatosan feltekerjük és hűtőben tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »