Húsvéti töltött tojás recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek majonéz
- 1 ek tejföl
- 1 tk mustár
- 0,5 fej vöröshagyma
- 0,5 citrom leve
- 0,5 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- tetejére pirospaprika
Elkészítése:
A tojásokat a szokásos módon megfőzzük és kihűtjük.
A megfőtt tojásokat meghámozzuk és félbevágjuk.
A sárgákat kiszedjük, egy tálba tesszük és villával összetörjük. Ezután hozzáadjuk a tejfölt, mustárt, majonézet és a nagyon apróra vágott hagymát, petrezselymet. Ízlés szerint adunk hozzá sót és borsot, majd alaposan összekeverjük.
Csillagcsöves habzsákkal vagy kiskanállal visszetöltjük a tojásfehérjékbe a masszát. Tetejére pirospaprikát és aprított petrezselymet szórhatunk díszítésként.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.26 csütörtök
Csütörtökre jöhet valami izgalmas, ami kicsit feldobja a hetet – és ezekkel
Tovább olvasom »