Húsvéti töltött tojás recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek majonéz
- 1 ek tejföl
- 1 tk mustár
- 0,5 fej vöröshagyma
- 0,5 citrom leve
- 0,5 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- tetejére pirospaprika
Elkészítése:
A tojásokat a szokásos módon megfőzzük és kihűtjük.
A megfőtt tojásokat meghámozzuk és félbevágjuk.
A sárgákat kiszedjük, egy tálba tesszük és villával összetörjük. Ezután hozzáadjuk a tejfölt, mustárt, majonézet és a nagyon apróra vágott hagymát, petrezselymet. Ízlés szerint adunk hozzá sót és borsot, majd alaposan összekeverjük.
Csillagcsöves habzsákkal vagy kiskanállal visszetöltjük a tojásfehérjékbe a masszát. Tetejére pirospaprikát és aprított petrezselymet szórhatunk díszítésként.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.