Tenger gyümölcsei recept

Hozzávalók:
- 30 dkg mirelit tenger gyümölcsei
- pár csepp olaj
- só
- bors
- pár csepp frissen facsart citromlé
- 1 dl főzőtejszín
- 30 dkg (kagyló) tészta
- víz
- petrezselyem levél díszítésnek
Elkészítése:
Egy serpenyőbe pár csepp olajat teszünk. A felolvasztott és lecsöpögtetett tenger gyümölcseit a serpenyőbe tesszük és közepes lángon 8-10 percig sütjük.
Ezután sóval, borssal és pár csepp citromlével ízesítjük, majd hozzáöntjük a tejszínt és további 5 percig főzzük.
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük.
A tenger gyümölcseit a tésztával kínáljük és petrezselyemlevéllel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »