Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pisztráng roston recept

Pisztráng roston
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 pisztráng
    • 2 szelet vastagabb citromkarika
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 nagy szál friss rozmaring
    • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

    Elkészítése:

    A pisztrángokat egy recés kés segítségével lepikkelyezem, alaposan megmosom és egy papírtörlővel szárazra törlöm.

    Mindkét oldalát bevagdosom, kívül-belül sózom, borsozom, a bevágásokba felaprított fokhagymaszeleteket dugdosok, majd a pocakjába elrejtem a félbe vágott citromkarikákat, a rozmaringot, a maradék fokhagymát és egy vaslapra helyezem az így elkészített halacskákat.

    180 fokra előmelegített sütőbe, légkeveréses fokozaton 35 perc alatt készre sütjük.

    Ízlés szerint, friss salátával, hasábburgonyával, burgonyagombóccal kínálom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá