Lazacpástétom recept
Hozzávalók:
- 20 dkg lazac
- 20 dkg sajtkrém
- 2-3 ek tejföl
- 1 szál újhagyma
- csipet só és bors
- fél csokor petrezselyem
- fél citrom reszelt héja és leve
- fél, vagy 1 csokor kapor
Elkészítése:
Nagyon egyszerű a dolgunk. A lazacot apró darabokra vágjuk, egy tálba rakjuk és elkeverjük a sajtkrémmel. Hozzáadunk 2-3 evk. tejfölt, attól függ, mennyire szeretnénk “selymesre”.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet, kaprot és újhagymát.
Végül belereszeljük fél citrom héját és a levét is hozzáadjuk. Jól összekeverjük. Azonnal fogyasztható, de ha egy kicsit hűtőben pihentettjük, akkor még finomabb.
Tipp:
Én füstölt lazacot használtam
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









