Lazac fasírt recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 50 dkg lazac filé darálva
- 1 kis csokor koriander apróra vágva
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 kis fej vöröshagyma apróra vágva
- 1 citrom reszelt héja
- só, bors
- 3 szál újhagyma felkarikázva
Elkészítése:
Az összes hozzávalót összegyúrjuk, majd vizes kézzel közepes nagyságú fasírtokat formázunk a masszából.
Pár órára hűtőbe tesszük a fasírtokat.
Serpenyőben kevés olívaolaj és vaj keveréken mindkét oldalát a fasírtoknak 3-4 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









