Lazac fasírt recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 50 dkg lazac filé darálva
- 1 kis csokor koriander apróra vágva
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej vöröshagyma apróra vágva
- 1 citrom reszelt héja
- só, bors
- 3 szál újhagyma felkarikázva
Elkészítése:
Az összes hozzávalót összegyúrjuk, majd vizes kézzel közepes nagyságú fasírtokat formázunk a masszából.
Pár órára hűtőbe tesszük a fasírtokat.
Serpenyőben kevés olívaolaj és vaj keveréken mindkét oldalát a fasírtoknak 3-4 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »