Lazac fasírt recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 50 dkg lazac filé darálva
- 1 kis csokor koriander apróra vágva
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej vöröshagyma apróra vágva
- 1 citrom reszelt héja
- só, bors
- 3 szál újhagyma felkarikázva
Elkészítése:
Az összes hozzávalót összegyúrjuk, majd vizes kézzel közepes nagyságú fasírtokat formázunk a masszából.
Pár órára hűtőbe tesszük a fasírtokat.
Serpenyőben kevés olívaolaj és vaj keveréken mindkét oldalát a fasírtoknak 3-4 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »