Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Halas palacsinta recept

Halas palacsinta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    Palacsinta tészta:

    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1/2 liter tej
    • 4-5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
    • csipet só, olaj a sütéshez

    Töltelék:

    • halászléből maradt főtt halhús kb. 1/2 kg
    • bors
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • mustár

    Panírozáshoz:

    • liszt,  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    Az alapanyagokból sűrű palacsintatésztát készítünk, majd a szokásos módon elkészítjük.

    A halászléből kimaradt halhúst ha nem filézett, akkor kicsontozzuk a nagy szálkákat, majd húsdarálón kétszer átdaráljuk.

    A masszához adjuk a többi fűszert, tojást és összegyúrjuk.

    A palacsintákba töltjük és a két végét behajtva feltekerjük.

    Egyesével panírozzuk és bő olajban aranybarnára sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá