Halas palacsinta

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

Palacsinta tészta:

  • 3 db tojás
  • 1/2 liter tej
  • 4-5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
  • csipet só, olaj a sütéshez

Töltelék:

  • halászléből maradt főtt halhús kb. 1/2 kg
  • bors
  • 1 tojás
  • mustár

Panírozáshoz:

  • liszt, tojás, zsemlemorzsa

Elkészítése:

Az alapanyagokból sűrű palacsintatésztát készítünk, majd a szokásos módon elkészítjük.

A halászléből kimaradt halhúst ha nem filézett, akkor kicsontozzuk a nagy szálkákat, majd húsdarálón kétszer átdaráljuk.

A masszához adjuk a többi fűszert, tojást és összegyúrjuk.

A palacsintákba töltjük és a két végét behajtva feltekerjük.

Egyesével panírozzuk és bő olajban aranybarnára sütjük.