Zöldsaláta gazdagon árvácska szemekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kisebb fej saláta
- 8 szál medvehagyma
- 1-2 db paradicsom
- 1 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kisebb doboz paradicsomos makréla halkonzerv
- 5-6 db árvácska virág
- 1 kk dijoni mustár
- pici balzsamecet
- só
- 3 ek olívaolaj
- pici víz
- pár szem fekete olívabogyó
Elkészítése:
A saláta leveleit tetszés szerint összetépkedjük, a medvehagymát csíkokra vágjuk, a paradicsomot felszeleteljük.
Egy salátás tálban a mustárt az olajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a balzsamecetet és a sót, majd a vizet, majd lazán beleforgatjuk a salátát és a medvehagymát. A közepébe helyezzük a halszeleteket.
Gazdagítjuk a paradicsommal, olívabogyóval és a tojással, majd árvácska virággal díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »