Zöldsaláta gazdagon árvácska szemekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kisebb fej saláta
- 8 szál medvehagyma
- 1-2 db paradicsom
- 1 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kisebb doboz paradicsomos makréla halkonzerv
- 5-6 db árvácska virág
- 1 kk dijoni mustár
- pici balzsamecet
- só
- 3 ek olívaolaj
- pici víz
- pár szem fekete olívabogyó
Elkészítése:
A saláta leveleit tetszés szerint összetépkedjük, a medvehagymát csíkokra vágjuk, a paradicsomot felszeleteljük.
Egy salátás tálban a mustárt az olajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a balzsamecetet és a sót, majd a vizet, majd lazán beleforgatjuk a salátát és a medvehagymát. A közepébe helyezzük a halszeleteket.
Gazdagítjuk a paradicsommal, olívabogyóval és a tojással, majd árvácska virággal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »