Zöldhagymás-joghurtos lepény recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Tegyük bele a szódabikarbónát a langyos joghurtba (1 percre tegyük a mikróba a joghurtot) és hagyjuk állni 5 percig, majd adjuk hozzá a nyers tojásokat és keverjük jól össze.
Tegyük bele az átszitált liszt felét, az apróra vágott főtt tojásokat és az apróra vágott újhagymát. Adjuk hozzá a megmaradt lisztet és keverjük össze. A tészta állaga olyan kell legyen, mint a sűrű tejföl.
Tegyünk egy serpenyőbe olajat, forrósítsuk fel, majd kanál segítségével szaggassuk bele a tésztát. Süssük meg mind a két oldalát
Az elkészült lepényeket tejfölös-kapros, fokhagymás mártogatóssal fogyasszuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »