Virsli múmia leveles tésztában recept

Hozzávalók:
- 1 csomag előre nyújtott leveles tészta
- 8 darab virsli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- sajtkrém
- egész bors
Elkészítése:
A leveles tésztát vegyük ki a hűtőből felhasználás előtt legalább 10 perccel. A tésztát tekerjük ki, majd éles késsel vagy pizza/derelye vágóval vágjuk fel kb fél cm vastag csíkokra.
A virsliket ha nem koktél, akkor felezzük el és a képen látható módon tekerjük be a tésztába. Csak egy kis rést hagyjunk a szemének, a tészta a többi helyen fedésben legyen a virslin.
A betekert virsliket sorakoztassuk sütőpapíros tepsire, majd kenjük le felvert tojással. 200 fokra előmelegített sütőben süssünk 15 perc alatt szép pirosra.
Amikor kihűltek tésztába tekert vislik, akkor elkészítjük a szemeiket sajtkrémből és szemees borsból.
Ketchuppal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »