Virsli múmia leveles tésztában recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 csomag előre nyújtott leveles tészta
- 8 darab virsli
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- sajtkrém
- egész bors
Elkészítése:
A leveles tésztát vegyük ki a hűtőből felhasználás előtt legalább 10 perccel. A tésztát tekerjük ki, majd éles késsel vagy pizza/derelye vágóval vágjuk fel kb fél cm vastag csíkokra.
A virsliket ha nem koktél, akkor felezzük el és a képen látható módon tekerjük be a tésztába. Csak egy kis rést hagyjunk a szemének, a tészta a többi helyen fedésben legyen a virslin.
A betekert virsliket sorakoztassuk sütőpapíros tepsire, majd kenjük le felvert tojással. 200 fokra előmelegített sütőben süssünk 15 perc alatt szép pirosra.
Amikor kihűltek tésztába tekert vislik, akkor elkészítjük a szemeiket sajtkrémből és szemees borsból.
Ketchuppal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.