Tejszínes, gombás hús recept

Hozzávalók:
- 1 egész csirke vagy pulykamell
- 0,5 kg gomba
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kk kakukkfű
- 1 kk bazsalikom
- 5 dkg zsír
- 2 dl főzőtejszín
- 1 mk pirospaprika
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A csíkokra vágott húst a felolvasztott zsíron megpirítjuk a szeletelt gombával, közben hozzáadjuk a zúzott fokgaymát, ízlés szerint fűszerezzük és felöntjük kb 1,5 dl vízzel, majd puhára főzzük.
Amikor a hús megpuhult, akkor hozzáadjuk a tejszínt és jól beforraljuk.
Ízlés szerint tálalható tésztával és rizzsel, vagy ki mit szeret.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »