Tárkonyos burgonyasaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 150-200 ml húsleves alaplé
- 10 ek olaj
- 5 ek ecet
- 1 tk mustár
- só, bors, tárkony ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát feltesszük főni.
Közben a hagymát felkockázzuk és egy tálba tesszük. A húslét vagy alaplevet a leveskockából melegen ráöntjük a hagymára és állni hagyjuk.
Az olajat, ecetet, mustárt és a fűszereket jól kikeverjük.
A megfőtt. de még meleg krumplit tálba karikázzuk, hozzáöntjük a még meleg haymás elegyet végül az olajos, ecetes mártást. Jól elkeverjük és lehűtjük. Másnapra az igazi.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.26 csütörtök
Csütörtökre jöhet valami izgalmas, ami kicsit feldobja a hetet – és ezekkel
Tovább olvasom »