Tárkonyos burgonyasaláta recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 150-200 ml húsleves alaplé
- 10 ek olaj
- 5 ek ecet
- 1 tk mustár
- só, bors, tárkony ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát feltesszük főni.
Közben a hagymát felkockázzuk és egy tálba tesszük. A húslét vagy alaplevet a leveskockából melegen ráöntjük a hagymára és állni hagyjuk.
Az olajat, ecetet, mustárt és a fűszereket jól kikeverjük.
A megfőtt. de még meleg krumplit tálba karikázzuk, hozzáöntjük a még meleg haymás elegyet végül az olajos, ecetes mártást. Jól elkeverjük és lehűtjük. Másnapra az igazi.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.