Sült bolognai recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 1 csomag bolognai szósz (mindegy milyen)
- só, olaj
- 25 dkg száraz tészta (mindegy milyen)
- 10 dkg szalonna
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 paradicsom
- 1 TV paprika (esetleg pritamin paprika)
- zöldségzöldje
Elkészítése:
A húst 1 ek olajon megsütöttem, majd a szószt hozzáöntöttem.
A kifőtt tésztát összevegyítettem a szószos husival, aprított petrezselyemmel turbóztam, ezután tűzálló tálba raktam, szeletelt paradicsomot illetve paprika karikákat tettem rá, majd megszórtam reszelt sajttal és szalonna darabkákkal.
Sütés: 190 fokon kb negyed óra volt.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Bolti szósszal nagyon gyorsan elkészül ez az étel, de házi szószt is alkothatunk, ha időnk engedi. Elkészítését már megosztottam veletek: “Házi bolognai pennével” receptemben!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.