Sajtos omlett sonkás raguval recept

Hozzávalók:
Az omletthez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek tejföl
- 4 tk liszt
- só ízlés szerint
A sütéshez:
- 3-4 ek étolaj
A raguhoz:
- 10 dkg gépsonka
- 15 dkg gépkaraj
- 15 dkg sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma reszelve
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 paprika
Elkészítése:
Először a ragut készítjük el: a vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk, a többi alapanyagot hozzáadjuk és készre sütjük.
Az omletthez a tojásokat, sóval,tejföllel és a liszttel felverjük.
Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, a felvert tojás felét beleöntjük, fedővel lefedjük. Amikor szilárdul a teteje a reszelt sajt felével megszórjuk. Lassú tűznél kisütjük.
A másik felével is így járunk el.
Egy tányérra csúsztatjuk, felére halmozzuk a ragut és a másik felét ráhajtjuk. A másik omlettet is elkészítjük. Melegen fogyasztjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »