Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos omlett sonkás raguval recept

Sajtos omlett sonkás raguval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Az omletthez:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek tejföl
    • 4 tk liszt
    • só ízlés szerint

    A sütéshez:

    • 3-4 ek étolaj

    A raguhoz:

    • 10 dkg gépsonka
    • 15 dkg gépkaraj
    • 15 dkg sajt
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma reszelve
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2 paprika

    Elkészítése:

    Először a ragut készítjük el: a vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk, a többi alapanyagot hozzáadjuk és készre sütjük.

    Az omletthez a tojásokat, sóval,tejföllel és a liszttel felverjük.

    Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, a felvert tojás felét beleöntjük, fedővel lefedjük. Amikor szilárdul a teteje a reszelt sajt felével megszórjuk. Lassú tűznél kisütjük.

    A másik felével is így járunk el.

    Egy tányérra csúsztatjuk, felére halmozzuk a ragut és a másik felét ráhajtjuk. A másik omlettet is elkészítjük. Melegen fogyasztjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá