Sajtos omlett sonkás raguval recept

Hozzávalók:
Az omletthez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek tejföl
- 4 tk liszt
- só ízlés szerint
A sütéshez:
- 3-4 ek étolaj
A raguhoz:
- 10 dkg gépsonka
- 15 dkg gépkaraj
- 15 dkg sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma reszelve
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 paprika
Elkészítése:
Először a ragut készítjük el: a vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk, a többi alapanyagot hozzáadjuk és készre sütjük.
Az omletthez a tojásokat, sóval,tejföllel és a liszttel felverjük.
Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, a felvert tojás felét beleöntjük, fedővel lefedjük. Amikor szilárdul a teteje a reszelt sajt felével megszórjuk. Lassú tűznél kisütjük.
A másik felével is így járunk el.
Egy tányérra csúsztatjuk, felére halmozzuk a ragut és a másik felét ráhajtjuk. A másik omlettet is elkészítjük. Melegen fogyasztjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »