Sajtos-baconos brindzás sült alma pirított mogyoróval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 nagyobb alma
- 10 dkg reszelt sajt
- 125 g bryndza
- 3-4 szelet bacon (csíkozva, kockázva)
- 1 kk aprított vöröshagyma
Elkészítése:
Az almákat megmossuk, felezzük. A magházát karalábévájóval eltávolítjuk. A belsejét szintén kivájjuk, de nem kell teljesen.
A bryndzát villával szétnyomkodjuk. Hozzáadjuk az kivájt almákat (aprítva, darabolva). Belekeverjük a hagymát és a bacon szalonnát is, végül a reszelt sajtot. Ezt a tölteléket halmozzuk vissza a kivájt almák belsejébe.
Előmelegített sütőben sütjük (180 C fokon) addig, amíg a sajt aranybarna nem lesz. Közben mogyorót pirítunk száraz serpenyőben, ezzel szórjuk meg az almákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »