Mini fánkocskák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 300 g natúr joghurt
- 2 bögre liszt (2 dl-es)
- 3 evőkanál cukor
- 1 cs sütőpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés rumaroma (elhagyható)
Továbbá:
- étolaj a sütéshez
- lekvár, porcukor a tálaláshoz
Elkészítése:
A hozzávalókat jól összekeverjük, majd kiskanállal beleszaggatjuk a galuska állagú tésztát a forró olajba (nekem “magától” megfordultak a fánkocskák), majd papírtörlőre szedjük.
Az első adagnál érdemes leellenőrizni, hogy biztosan átsült-e a tészta! Ettől függően lehet az olaj hőmérsékletét is változtatni.
Porcukorral megszórva, vagy anélkül, de ha tehetjük, mindenképpen házi szilvalekvárral kínáljuk!
Jó sütizést mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »