Mini fánkocskák recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
Tésztához:
- 300 g natúr joghurt
- 2 bögre liszt (2 dl-es)
- 3 evőkanál cukor
- 1 cs sütőpor
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés rumaroma (elhagyható)
Továbbá:
- étolaj a sütéshez
- lekvár, porcukor a tálaláshoz
Elkészítése:
A hozzávalókat jól összekeverjük, majd kiskanállal beleszaggatjuk a galuska állagú tésztát a forró olajba (nekem “magától” megfordultak a fánkocskák), majd papírtörlőre szedjük.
Az első adagnál érdemes leellenőrizni, hogy biztosan átsült-e a tészta! Ettől függően lehet az olaj hőmérsékletét is változtatni.
Porcukorral megszórva, vagy anélkül, de ha tehetjük, mindenképpen házi szilvalekvárral kínáljuk!
Jó sütizést mindenkinek!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.