Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémes, cajun csirke recept

Krémes, cajun csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    Páchoz:

    • 2 ek füstölt pirospaprika
    • 1 ek oregenó
    • 1 ek kakukkfű
    • 0,5 ek fokhagyma por
    • 1/4-ed ek cayenne bors
    • 1/4-ed ek őrölt bors
    • 1/4-ed ek só

    Csirkés tésztához:

    • 1 ek olaj
    • 1 ek vaj
    • 45 dkg csirkemell apróra vágva
    • 25 dkg penne
    • 4,5 dl csirke alaplé
    • 60 g krémsajt
    • 40 dkg aprított paradicsom paradicsomlében

    Elkészítése:

    A pác hozzávalóit egy kisebb edényben összekeverjük, majd hozzáadjuk a húshoz és jól összeforgatjuk.

    Egy edényben felmelegítjük az olajat és a vajat, majd megpirítjuk a húst. Amikor a hús megpirult, akkor hozzáadjuk a tésztát, paradicsomot és felöntjük az alaplével. Az egészet összekeverjük és fedővel befedjük.

    Az egészet készre főzzük. Amikor a hús és a tészta is puha, valamint a lé nagy részét beszívta, akkor hozzáadjuk a krémsajtot és összeforrlajuk.

    Aprított zöldhagymával megszórhatjuk.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá