Krémes, cajun csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Páchoz:
- 2 ek füstölt pirospaprika
- 1 ek oregenó
- 1 ek kakukkfű
- 0,5 ek fokhagyma por
- 1/4-ed ek cayenne bors
- 1/4-ed ek őrölt bors
- 1/4-ed ek só
Csirkés tésztához:
- 1 ek olaj
- 1 ek vaj
- 45 dkg csirkemell apróra vágva
- 25 dkg penne
- 4,5 dl csirke alaplé
- 60 g krémsajt
- 40 dkg aprított paradicsom paradicsomlében
Elkészítése:
A pác hozzávalóit egy kisebb edényben összekeverjük, majd hozzáadjuk a húshoz és jól összeforgatjuk.
Egy edényben felmelegítjük az olajat és a vajat, majd megpirítjuk a húst. Amikor a hús megpirult, akkor hozzáadjuk a tésztát, paradicsomot és felöntjük az alaplével. Az egészet összekeverjük és fedővel befedjük.
Az egészet készre főzzük. Amikor a hús és a tészta is puha, valamint a lé nagy részét beszívta, akkor hozzáadjuk a krémsajtot és összeforrlajuk.
Aprított zöldhagymával megszórhatjuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »