Krémes, cajun csirke recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Páchoz:
- 2 ek füstölt pirospaprika
- 1 ek oregenó
- 1 ek kakukkfű
- 0,5 ek fokhagyma por
- 1/4-ed ek cayenne bors
- 1/4-ed ek őrölt bors
- 1/4-ed ek só
Csirkés tésztához:
- 1 ek olaj
- 1 ek vaj
- 45 dkg csirkemell apróra vágva
- 25 dkg penne
- 4,5 dl csirke alaplé
- 60 g krémsajt
- 40 dkg aprított paradicsom paradicsomlében
Elkészítése:
A pác hozzávalóit egy kisebb edényben összekeverjük, majd hozzáadjuk a húshoz és jól összeforgatjuk.
Egy edényben felmelegítjük az olajat és a vajat, majd megpirítjuk a húst. Amikor a hús megpirult, akkor hozzáadjuk a tésztát, paradicsomot és felöntjük az alaplével. Az egészet összekeverjük és fedővel befedjük.
Az egészet készre főzzük. Amikor a hús és a tészta is puha, valamint a lé nagy részét beszívta, akkor hozzáadjuk a krémsajtot és összeforrlajuk.
Aprított zöldhagymával megszórhatjuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









